Afbeelding

Voetbaloverzicht De Zuidenvelder

Sport

Geen winst voor Schoonebeek en SVV ‘04
SCHOONEBEEK – In de zondag 3e klasse C hebben Schoonebeek en SVV ‘04 hun uitwedstrijd niet in winst weten om te zetten. De ploeg uit Nieuw-Schoonebeek verloor in en tegen Beilen met 3-0 en SVV ‘04 uit Schoonebeek kon niet winnen van Sweel. Daar werd het 3-1 voor de thuisclub met onder anderen twee treffers van Wouter van der Veen. Voor SVV ‘04 scoorde Bart Moes nog wel de aansluitingstreffer (2-1), maar daarna scoorde Sweel de 3-1 en was de wedstrijd gelopen. Voor maandag 1 april staan de wedstrijden Schoonebeek-Raptim en SVV 04-Oranje Zwart op het programma.

Zwartemeerse Boys verliest
GASSELTERNIJVEEN – In de zondag 4e klasse D moest Zwartemeerse Boys in Gasselternijveen genoegen nemen met een 4-1 nederlaag. Na een 2-0 ruststand liep de thuis in het tweede deel uit naar een 4-0 voorsprong en was het Daimy ten Velde die in de slotfase nog de eretreffer mocht scoren. De andere wedstrijd in deze klasse tussen Weiteveense Boys en Nieuw-Buinen werd afgelast. Voor maandag 1 april staat de inhaalwedstrijd Zwartemeerse Boys-Weiteveense Boys op het programma.

SVBC wint en Roswinkel niet

NIEUW-DORDRECHT - Terwijl de wedstrijd tussen DVC ‘59 en JVV wegens slecht weer bij een 0-0 stand werd gestaakt, wist SVBC in Oosterhesselen met 3-2 te winnen van VIOS. De mannen van trainer..