De heren van Piepschuim. Foto: Bennink Fotografie.
De heren van Piepschuim. Foto: Bennink Fotografie. Bennink fotografie

Live Music Comedy Night komt naar Emmen

Algemeen

EMMEN - De Live Music Comedy Night doet dinsdag 21 mei Emmen aan (aanvang 19.30 uur).

Dat betekent een avond vol verrassingen met een mix van live-muziek, improvisatietheater en magie. Dat alles wordt samengebracht op het podium van Micksart-Kunstgallerij aan de Kapitein Grantstraat.
De avond begint met een performance van Mario Jacobs, een ervaren goochelaar en mentalist uit Brabant. Met zijn motto ‘als het maar gezellig is’ zal Jacobs het publiek versteld doen staan en zorgen voor een avond vol verbazing en verwondering.
Vervolgens neemt de plaatselijke improvisatievereniging Piri Piri het podium over voor een compleet geïmproviseerde voorstelling, waarbij het publiek de naam en het beroep van de vier hoofdrolspelers bepaalt. De avond wordt afgesloten door het muzikale duo Piepschuim, bekend van hun optredens door heel Nederland en op gerenommeerde festivals zoals Oerol. Hun muziek is niet alleen leuk en euforisch, maar bevat ook een belangrijke boodschap, variërend van humoristische kritiek op te strakke broeken tot een satirische kijk op de opwarming van de aarde, allemaal verpakt als een vrolijk geschenk.