Afbeelding

Voetbaloverzicht De Zuidenvelder

Sport

SVV ‘04 verliest van Beilen (0-3)


SCHOONEBEEK - In de zondag 3e klasse C heeft SVV ‘04 de overwinning op buurman Schoonebeek van een week eerder geen vervolg kunnen geven. Op sportpark De Kampen bleek Beilen uiteindelijk de sterkste en drukte dat uit met drie doelpunten. Voor Beilen scoorde Nick Matthijssen de 1-0 en de 2-0 voor de thee en een kwartier voor tijd was het Milan Bos die de eindstand op 0-3 bepaalde.

FC Klazienaveen gaat onderuit

KLAZIENAVEEN - In de zaterdag 2e klasse H is FC Klazienaveen op sportpark de Planeet tegen Vitesse ‘63 tegen een 2-1 nederlaag op gelopen. De mannen van trainer Michel Kerkdijk wilden graag de goede lijn van vorige week toen het met 4-2 van DKB won doortrekken. De Klazienaveners begonnen wel goed aan de wedstrijd want binnen tien minuten stond men met 1-0 voor via een treffer van Jesse Zwart. Dat werd ook de ruststand. Klazienaveen-trainer Michel Kerkdijk: ,,Nadat Jaymie Hemme was uitgevallen met een schouder uit de kom, konden wij de 1-1 door Ruben Westert en de 1-2 door Sander van Dijk niet meer voorkomen.’’

SC Angelslo verdiend langs Meeden (3-1)

MEEDEN - Zaterdagmiddag stond de wedstrijd Meeden-Sc Angelslo op het programma. Op een klein en moeilijk bespeelbaar veld was Angelslo voetballend de betere ploeg en won het verdiend met 3-1. Nadat een grote kans net naast werd gestift door Tim Dokter scoorde Angelslo kort daarna wel de 0-1. Na een goed lopende aanval kwam de bal bij Gezim Luli en hij schoof de bal keurig langs de keeper. In de tweede helft had Angelslo een betere start dan Meeden, maar echt grote kansen leverde dat niet op. Toch kwam de 0-2 op het scorebord toen invaller Milan Schrage de bal van rechts kreeg aangespeeld en hem hard binnenschoot. Meeden kwam daarna terug in de wedstrijd door vanuit een standaardsituatie de 1-2 te scoren. De Groningers probeerden nog de 2-2 te maken alleen grote kansen bleven uit. In de slotminuut was het weer Milan Schrage die wederom een voorzet van rechts binnenschoot. Al met al een verdiende 3-1 overwinning voor de voetballers van Sc Angelslo. De ploeg komt zaterdag niet in actie. Er stond een duel gepland tegen Seta, maar deze ploeg heeft zich teruggetrokken uit de competitie.

DZOH pakt drie punten tegen GRC Groningen

EMMEN – In de 1e klasse J heeft DZOH de thuiswedstrijd tegen GRC Groningen na een 2-0 ruststand met 3-1 weten te winnen. Rayon Brouwer scoorde in de 7e minuut de 1-0 en tien minuten later was het Joel Zweerink die voor een 2-0 ruststand zorgde. DZOH controleerde daarna in de 2e helft de wedstrijd, maar 10 minuten voor tijd werd het toch weer een wedstrijd door een tegentreffer van Ronald Paas. 2-1. Uiteindelijk was het Rayon Brouwer die in de slotfase voor een 3-1 eindstand zorgde.  

Winst en verlies in de 5e klasse D

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 5e klasse D heeft hekkensluiter DVC ‘59 zondagmiddag de tweede overwinning van het seizoen weten te behalen. Het hogergeplaatste VIOS uit Oosterhesselen werd met een 2-1 nederlaag naar huis gestuurd. Aaron Pol opende de score voor de withemden en de 2-0 kwam op naam van Wesley Heijnen. De wedstrijd leek daarmee gelopen, maar Bart Lanting bracht de spanning door de 2-1 te scoren nog even terug. Verder liet DVC’59 het deze keer niet lopen. Doordat Sp Roswinkel op eigen veld met 1-0 klop kreeg van Pekelder Boys is DVC ‘59 op gelijke hoogte gekomen. Het op de vierde plaats staande SVBC kwam in Dalerveen tegen DSC’ 65 niet verder dan 0-0 en liet daar dure punten liggen.

SVBO verliest

BARGER-OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse F heeft SVBO de punten niet in eigen huis weten te houden. De wedstrijd tegen Wildervank leek lang op een gelijkspel uit te draaien, maar werd in de slotfase met 1-0 verloren. De eerste helft ging het gelijk op, tot vlak voor rust toen Marc Nijland van Wildervank een rode kaart kreeg wegens natrappen. SVBO probeerde daarna de overtalsituatie met doelpunten te verzilveren, maar het dubbeltje viel de anderen kant op.

Weiteveense Boys verliest

WEITEVEEN - In de zondag 4e klasse D heeft Weiteveense Boys met 3-1 van Buinen verloren. Koen Steffens opende nog wel de score voor de Boys, maar daarna was het over en uit. Marcel Vedder van Buinen bezorgde zijn ploeg met drie goals de verdiende zege.