Afbeelding

Facet organiseert vierde editie van Emmen Danst!

Algemeen

EMMEN - Het ATLAS Theater in Emmen is zondag 26 mei het decor van de vierde editie van Emmen Danst!

De organisatie van dit evenement is in handen van Facet. De voorgaande edities werden al goed vertegenwoordigd, maar dit jaar wordt dat overtroffen met maar liefst elf deelnemende dansscholen: Urban Empire, GV Unido, Veronto, New Waves, House of Elements, Creative Dance Studio, Kim’s Fame School, Balletschool Emmen, Dan’s Entertainment, GV Compas en GV Klazienaveen. Samen geven zij drie spectaculaire shows in de grote zaal van het ATLAS Theater.
Het programma biedt een gevarieerde mix van dansstijlen, uitgevoerd door dansers en danseressen van verschillende leeftijden. De dansscholen komen uit diverse wijken en dorpen in de gemeente Emmen.
,,Het publiek zit klaar, de spotlights schijnen en daar sta je met je dansgroep op het grote podium. Hoe gaaf is dat?”, aldus Kimberly Dekker van Facet. ,,Het is prachtig om te zien hoe ieder jaar verschillende dansscholen samenwerken om gevarieerde shows te creëren in het ATLAS Theater.”
Het programma is te vinden op de website van het theater. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor slechts 50 cent. Bestellen kan via de website van het ATLAS Theater, maar men kan ook terecht bij de kassa. De shows starten om 11.00, 13.15 en 15.30 uur.