De onderscheiden Sandie de Leeuw samen met Eric van Oosterhout.
De onderscheiden Sandie de Leeuw samen met Eric van Oosterhout.

Sandie de Leeuw-Fuhler uit Emmen koninklijk onderscheiden

Algemeen

BARGER-OOSTERVELD - Mevrouw Sandie de Leeuw-Fuhler (72) uit Emmen is zaterdag koninklijk onderscheiden. Ze is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

Burgemeester Eric van Oosterhout speldde haar de bijbehorende versierselen op tijdens de viering van het 50-jarig bestaan van de Zonnebloem, afdeling Barger-Oosterveld. De bijeenkomst was is zalencentrum Melody in Barger-Oosterveld.

Mevrouw De Leeuw-Fuhler is al bijna 20 jaar voorzitter van de afdeling Barger-Oosterveld. Ze zet zich samen met vrijwilligers in om mensen met een lichamelijke beperking een zorgeloze vakantie te bezorgen. Daarnaast verricht ze binnen de afdeling tal van werkzaamheden. Er wordt nooit tevergeefs een beroep op haar gedaan. Ook maakt ze deel uit van het regiobestuur van de Zonnebloem en is ze als vrijwilliger betrokken bij de Rooms Katholieke Parochie De Goede Herder. 

Een keer in de drie à vier weken is mevrouw De Leeuw-Fuhler lector tijdens een viering in het weekend, leest ze uit de bijbel en doet de voorbeden.