De ondertekening van het sponsorcontract. Mystery Voetbal Box prijkt op de onderrug van het tenue.
De ondertekening van het sponsorcontract. Mystery Voetbal Box prijkt op de onderrug van het tenue.

Mystery Voetbal Box shirtsponsor FC Emmen

Algemeen

EMMEN - Mystery Voetbal Box is shirtsponsor geworden van FC Emmen. Het bedrijf prijkt vanaf dit weekend op de onderrug van het tenue.

Bij Mystery Voetbal Box kunnen voetballiefhebbers een Mystery Box kopen met daarin een officieel voetbalshirt of merchandise-artikel. Klanten weten echter niet van tevoren wat ze krijgen, al kunnen ze wel een maat kiezen en bepaalde competities uitsluiten. Ook is het mogelijk om een willekeurig gedragen wedstrijdshirt te bestellen. Bij elke bestelling wordt ook een verhaal over de club meegestuurd.

Commercieel directeur Ben Haverkort van FC Emmen: ,,Met Mystery Voetbal Box voegen we een prachtig en uniek voetbalconcept toe aan ons tenue. Iedereen die gek is van voetbal, zou eens een kijkje moeten nemen bij dit bedrijf, je kijkt je ogen uit.”

Martin de Gier, CEO van Mystery Voetbal Box: ,,Met de samenwerking met FC Emmen willen we ons concept bij het grote publiek onder de aandacht brengen. Wij en de Drentse Eredivisie-club hebben een gezamenlijke passie voor voetbal.”

Mystery Voetbal Box is al jaren de marktleider van Mystery Voetbal-producten voor voetbalfans. Met diverse gepersonaliseerde e-commerce webshops biedt het alle voetbalfans in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland producten aan. De grote selectie van voetbalshirts aangevuld met voetbalsjaals en voetballen vormen de basis van het assortiment.

Door een verfijnd bestelproces garandeert Mystery Voetbal Box dat elke klant het perfecte shirt ontvangt. Wie echt verslaafd is aan voetbalshirts verzamelen kan ook een abonnement afsluiten voor een scherpe prijs. Met een magazijn van honderd vierkante meter is het bedrijf in staat ook grote bestellingen dezelfde dag uit te leveren.

Met de ondertekening van het contract zijn de posities op het shirt van FC Emmen uitverkocht.