Afbeelding

Schoonebeek wint verdiend bij Titan

NIEUW-WEERDINGE – In de zondag 3e klasse D heeft Schoonebeek nipt met 1-0 weten te winnen van Titan.

Schoonebeek begon de eerste helft voor de wind aan en wist daardoor makkelijker de aanvallers te bereiken en dat leverde een overwicht op met een aantal mogelijkheden. Titan had moeite om tegen de wind in zijn eigen spelletje te spelen en kwam dan ook moeilijk onder de druk van Schoonebeek uit. Schoonebeek kreeg in de 23e minuut de eerste grote mogelijkheid, maar die leverde niets op.

Schoonebeek kwam in de tweede helft door een doelpunt van Leon Steffens aan de leiding. Daarna golfde het spel op en neer en was vooral spannend. Titan probeerde de gelijkmaker te forceren en nam tegen het eind steeds meer risico. Schoonebeek kreeg daardoor steeds meer ruimte. Remco Huser had de wedstrijd al in de 86e minuut kunnen beslissen toen hij alleen op doelman Poede af kon gaan, maar zijn inzet verdween net langs het doel.