Afbeelding

Titan neemt koppositie over van Schoonebeek

NIEUW-WEERDINGE - Titan heeft donderdagavond goede zaken gedaan door met 3-0 van Zwartemeerse Boys te winnen.

De inhaalwedstrijd werd in Nieuw-Weerdinge gespeeld omdat Zwartemeerse Boys niet over een lichtinstallatie beschikt. Titan stond binnen drie minuten op een 1-0 voorsprong via de 14e treffer van Harjan Moesker, de topscorer in de 3e klasse C. Julian Bruining brak op links door en zijn strakke voorzet werd door Moesker bij de eerste paal binnen getikt.

Titan probeerde daarna direct door te drukken. Na een aanval via Mike Oosting en Julian Bruining in de 18e minuut werd de voorzet in eigen doel gekopt: 2-0. Terwijl Titan bleef voetballen met Karsten Stavast als grote uitblinker op het middenveld kon Zwartemeerse Boys niet echt iets neerzetten. Na de 2-0 ruststand werd het een beetje eenrichtingverkeer, terwijl de Boys vooral de lange bal speelden.

Titan-trainer Martin Koppenol had de jonge Patrick Luiten in het veld gebracht voor Julian Bruining en dat leverde ook nog de 3-0 op. Luiten kwam in de 80e minuut in balbezit voor het doel, draaide goed weg en stiftte de bal over de Zwartemeerse Boys- doelman. 3-0.