Afbeelding

Schoonebeek en Titan in evenwicht

Algemeen

SCHOONEBEEK - Het duel Schoonebeek-Titan is zondag in 1-1 geëindigd. Beide ploegen schotelden het publiek een aantrekkelijk duel voor.

Titan was voor de pauze de betere ploeg en na de thee waren de rollen omgedraaid. De eerste kansjes waren voor Titan, terwijl Schoonebeek in de 16e minuut een kans kreeg. Een voorzet van Niek Huser werd door Leon Steffens ingekopt, maar doelman Raymon Poede redde ternauwernood. Daarna kreeg Titan kansen via Harmjan Moesker en Mick Hendriks, maar zij vonden steeds doelman Berens op hun weg.

In de 34e minuut kwam Titan toch op voorsprong. Een lange bal van achteruit werd door Moesker doorgekopt. Roy Supèr pikte de bal op, omspeelde Berens en plaatste het leer rustig in het lege doel. 0-1. Vlak voor de thee loste Jan Willem Wubkes nog een schot, maar doelman Poede stond weer op de goede plek. Na de pauze was Schoonebeek fanatieker en feller in de duels. De ploeg kreeg hierdoor de controle over de wedstrijd.

Na een waarschuwingsschot van Twan Steffens stond het in de 50e minuut gelijk. Een vrije bal van Justin Katuin werd binnen gekopt door Niek Weitering: 1-1. Hierna probeerde Schoonebeek door te drukken en kreeg het kansen om te scoren. Niek Huser was een paar keer dichtbij maar wist het net niet te vinden. Typerend was dat de kans voor Titan in de tweede helft, die werd ingeleid door een foute terugspeelbal van Niek Weitering, door Roy Supèr niet kon worden verzilverd. De laatste tien minuten moest Schoonebeek met 10 man verder. Mike Stam kon met rood vertrekken.