Afbeelding

SC Angelslo kan weer voorsprong niet vast houden

EMMEN -  In de zaterdag 4e klasse G heeft SC Angelslo opnieuw een voorsprong niet weten vast te houden.

Tegenstander NKVV kwam daarna goed terug en won uiteindelijk na een 2-1 ruststand met 2-4. In de eerste kwam NKVV er eigenlijk niet aan te pas, volgens trainer Sander Eising. De sportpark Noord-bewoners kwam via goed voetbal verdiend op een 2-0 voorsprong via twee treffers van Yoran Reinderink. Toch wist NKVV op slag van rust uit een hoekschop van Ramon Olde nog wel de aansluiting te maken. 2-1 en dat werd ook de ruststand.
In de tweede helft gooide NKVV vooral meer fysieke kracht in de wedstrijd en dat resulteerde al snel in de gelijkmaker via Damien Pol: 2-2. NKVV rook dat er meer in zat en dat lukte ook. Tom Pierik en weer Damien Pol zorgden uiteindelijk voor een 2-4 eindstand.