Afbeelding

FC Klazienaveen pakt puntje tegen Hollandscheveld

KLAZIENAVEEN - In de zaterdag 3e klasse D moest FC Klazienaveen zaterdagmiddag op sportpark De Planeet na ruim negentig minuten genoegen nemen met een 2-2 eindstand.

De mannen van Patrick Beek kwamen wel twee keer op voorsprong, maar Hollandscheveld wist steeds weer aan te haken. FC Klazienaveen trad aan zonder bijna de volledige basis achterhoede wegens vakantie en schorsingen. In de 27e minuut kwam FC Klazienaveen op een 1-0 voorsprong via Aaron Brinks, maar vier minuten later kwam Hollandscheveld wel snel met een antwoord via een treffer van Matthijs Snippe.

Na de thee wilde FC Klazienaveen graag meer en dat resulteerde in de 54e minuut in een doelpunt van Jesse Habing (2-1), maar het waren opnieuw de gasten uit Hollandscheveld die vijf minuten later de wedstrijd weer gelijk wisten te trekken via Merlijn Odink: 2-2.