Afbeelding

Gelijkspel voor FC Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - FC Klazienaveen heeft zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Vitesse ‘63.

FC Klazienaveen begon wel goed aan de wedstrijd en kwam in de 8e minuut al op voorsprong door een treffer van Jesse Habing. Deze voorsprong werd na een klein kwartiertje door een doelpunt van Jeroen van den Berg door de gasten uit Koekange teniet gedaan: 1-1. Daarna was het van beide kanten een wedstrijd waarin maar weinig lukte en er ook niet veel kansen uitgespeeld werden. Ook in de tweede helft probeerden beide ploegen nog wel iets aan deze gelijke stand te doen, maar het veld op sportpark De Planeet in Klazienaveen nodigde ook niet uit om er oogstrelend voetbal neer te leggen. Uiteindelijk werd dit een wedstrijd die ook niet echt een winnaar verdiende en ook maar heel snel moet worden vergeten. FC Klazienaveen maakt dinsdagavond direct weer kennis met de slechte grasmat, want dan komt BSVV op bezoek (aanvang 20.00 uur).