Afbeelding

FC Klazienaveen wint van SC Lutten

KLAZIENAVEEN - FC Klazienaveen heeft dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen SC Lutten met 2-1 gewonnen.

In de eerste helft dicteerde FC Klazienaveen het spel en kwam het na tien minuten op voorsprong via Danie Slip, die na een solo door de Luttense verdediging de 1-0 binnen schoot. Tien minuten later viel een vrije bal van Melroy Hemme bij de tweede paal voor het doel waar zijn broertje Hemme klaar stond om de 2-0 te scoren. FC Klazienaveen kraag daarna nog wel mogelijkheden om de voorsprong uit te bouwen, maar verzuimde dat.

Lutten bleef in de wedstrijd en wist in de 55e minuut uit een counter de 2-1 te scoren. FC Klazienaveen werd daarna flink onder druk gezet en kwam niet echt meer in het spel voor. SC Lutten gooide de beuk er flink in, maar echte kansen creëerde men niet meer.