Veel spelers in de strijd om de bal met rechts de rustig toekijkende Colin Schuurhuis (11), met twee treffers de matchwinner van de middag. Foto: Bennie Wolbers.

SVV ‘04 op karakter en inzet langs Titan

Sport

NIEUW-WEERDINGE - SVV ‘04 heeft zondag Titan verslagen. Het werd 1-2.

De eerste helft gaf een beeld dat het alle kanten op kon. Zowel Titan als de bezoekers uit Schoonebeek kregen mogelijkheden, maar echte grote kansen werden niet uitgespeeld. Terwijl iedereen zich al een beetje opmaakte voor de thee was het toch Titan dat een beetje uit het niets op voorsprong kwam via Jos Smit die de bal vanaf link precies langs doelman Wiljo Wesseling in de verre hoek plaatste.

SVV ‘04 ging na de pauze op jacht naar de gelijkmaker. Na een uur spelen was het dan eindelijk raak. Rick Piek wist met veel inspanning een verre bal bij de achterlijn te controleren. Hij speelde een verdediger uit en bediende Colin Schuurhuis op maat (1-1). In de 72e minuut werd een hoge bal in het achterveld over Schuurhuis en de verdediging van Titan gespeeld en Schuurhuis punterde de bal zonder aarzeling uit de draai langs doelman Remon Poede (1-2). Titan probeerde het nog wel, maar SVV 04 speelde de wedstrijd gecontroleerd uit.