Afbeelding

Leon Steffens met vijf goals goud waard voor Schoonebeek

NIEUW-SCHOONEBEEK - Schoonebeek heeft zondagmiddag, mede dankzij vijf treffers van Leon Steffens, met 8-0 van VIOS Oosterhesselen gewonnen.

Vanaf de aftrap ging Schoonebeek vol in de aanval en in de 11e minuut was het al raak. Een verre ingooi van Jordy Schepers werd verlengd door Niek Huser. Vervolgens kon Leon Steffens afronden. In de 26e minuut verdubbelde Remco Huser de score na een pass van Niek Huser. Twee minuten kreeg Harold Zwaan van VIOS na een grove charge van achteren op Niek Huser direct de rode kaart. Vervolgens ging Schoonebeek slecht met de man-meer-situatie om. Pas in de 43e minuut wist Remco Huser de 3-0 te scoren.

In de tweede helft deed Schoonebeek er een stapje bij en de doelpunten vielen als rijpe appels. In de 51e minuut scoorde Niek Huser de 4-0  na een pass van Leon Steffens en twee minuten later waren de rollen omgedraaid toen een pass Niek Huser door Leon Steffens werd verzilverd: 5-0. In de 62e minuut werd het 6-0 door wederom Leon Steffens die in de 75e een afvallende bal binnen tikte. In de 86e minuut werd Dennis Striper door Jordy Bosch diep gestuurd en zijn balletje breed werd door Leon Steffens goed afgerond voor de 8-0.