Afbeelding

Koploper DZOH laat opnieuw twee dure punten liggen

GRONINGEN  - Koploper DZOH heeft dinsdagavond opnieuw genoegen moeten met een gelijkspel. In Groningen werd het 1-1 tegen The Knickerbockers.

De Groningers moesten in de tweede helft van de wedstrijd wel een achterstand wegwerken, nadat Tom Hiemstra na een half uur spelen zijn ploeg op een voorsprong had gezet. Halverwege de tweede helft was het Tobias Stel die  de 1-1 wist te scoren. DZOH kreeg wel mogelijkheden maar onder anderen Joel Zweerink, die een minuut later zelfs een strafschop zag gestopt door Sietse Vissers, en Youri Keen en Marc Timmer wisten daarna helaas ook niet de goede richting te vinden. Door dit gelijke spel is naaste concurrent Gorecht zonder te spelen weer twee puntjes dichterbij gekomen. De achterstand is nu 6 punten, terwijl de Groningers ook nog een wedstrijd minder hebben gespeeld.