Afbeelding

Twedo voegt weer drie punten aan zijn totaal toe

NIEUW AMSTERDAM - Twedo heeft zaterdag op eigen veld met 3-1 van SPW gewonnen.

Het was geen beste wedstrijd. Dat kon voor een groot deel op het conto worden geschreven van het zeer slechte veld. Een belangrijke inbreng in de wedstrijd had naast tweevoudig doelpuntenmaker Iwan Immink zeker Sander Boer met een assist en een doelpunt. Na een half uur kreeg Iwan Schimmel uit een hoekschop de bal in een scrimmage voor de voeten en scoorde de 1-0.

De tweede helft was een kwartier onderweg toen de goed spelende Sander Boer met een splijtende dieptepass Iwan Immink in stelling wist te brengen. Alleen voor de SPW-doelman maakte de topscorer van Twedo geen fout: 2-0. Twedo bleef daarna zo goed als het kon doordrukken op het steeds slechtere veld. In de 70e minuut was het Sander Boer zelf die vanaf de stip de 3-0 mocht scoren na het neerhalen van Bram Vuurregge.

Twedo-trainer Jannes de Lange: ,,Wij hebben daarna zo goed als het kon geprobeerd om de wedstrijd zonder schade uit  te spelen. Maar een kwartier voor tijd werden wij toch nog verrast door SPW dat via Bram Poelman de eretreffer kon scoren.’’