Afbeelding

CEC kansloos tegen HOC

EMMER-COMPASCUUM  - HOC heeft donderdagavond CEC in de pan gehakt. Het duel in de zondag derde klasse kreeg een 0-6 eindstand.

De Compascumers die op de voorlaatste plaats staan, kregen totaal geen vat op de mannen van trainer Bas Nibbelke. Halverwege de wedstrijd stond het al 0-4. Hans de Poel opende in de 10e minuut de score en een kwartier later stond het al 0-3 door twee doelpunten van Frank Fokke. Een treffer van Gerben Beek betekende even later dat het na 45 minuten al 0-4 stond. Volgens trainer Bas Nibbelke had de voorsprong eigenlijk nog groter moeten zijn als de scheidsrechter wat beter had opgetreden tegen de fysiek sterk spelende Compascumers. Hij verzuimde zeker twee strafschoppen niet toe te kennen bij flinke overtredingen binnen de zestien.

Na de thee bleef HOC veruit de betere ploeg en dat vertaalde zich uiteindelijk in nog twee treffers van Richard Wiggers en een derde treffer van de dag voor Frank Fokke, die dit seizoen al negen keer raak schoot.

Bas Nibbelke was duidelijk in zijn analyse: ,,Deze wedstrijd is eigenlijk nooit een wedstrijd geweest, want HOC was gewoon zes klassen beter. Wij kijken nu vol vertrouwen uit naar zondag als naaste belager Twedo op bezoek komt.’’