Afbeelding

Titan in ondertal naar verdiende overwinning

BALKBRUG - In de zondag 4e klasse D heeft Titan goede zaken gedaan. De ploeg van trainer Martin Koppenol won na een 1-1 ruststand met 2-3 de uitwedstrijd tegen SC Balkbrug.

De wedstrijd kende een zeer rommelig begin waarbij Titan binnen enkele minuten op achterstand stond nadat de anders zeer betrouwbare doelman Raymond Poede de bal na een hoekschop in eigen doel sloeg. 1-0. Koppenol: ,,Tot overmaat van ramp kwamen wij ook nog in ondertal door een rode kaart van Thijs Over. Gelukkig werd dat goed opgepakt en kregen na een kwartier spelen een strafschop wegens een handbal binnen de zestien. Harmjan Moesker maakte vanaf de stip geen fout.’’

In de rust blek Koppenol een naar later bleek gouden wissel te hebben toegepast. Luc Hummel, normaal speler van het tweede team, werd ingebracht voor Mark Baas, en deed van zich speken. De steeds mee oprukkende linkerverdediger had met twee zuivere assist op Harmjan Moesker een grote inbreng op de uiteindelijk 3-2 overwinning. Na een half uur schoot Moesker met zijn linker de strakke voorzet binnen. Balkbrug wist echter vijf minuten voor tijd opnieuw gelijk te maken (2-2) en dat leek ook de eindstand te gaan worden. Maar Titan had echter toch nog Luc Hummel. In de voorlaatste minuut wist de invaller opnieuw op te rukken. Zijn tweede haarzuivere assist werd ook nu door Harmjan Moesker goed afgerond: 2-3.