Afbeelding

Bewoners ZorgVilla genieten van campingweek

Algemeen

VEENOORD - De bewoners van de ZorgVilla aan de Landschapsweg in Veenoord kijken terug op een zeer geslaagde campingweek.

‘Kunnen onze bewoners niet op vakantie, dan brengen wij de vakantie wel naar hen toe’. Dat was het motto waarmee enkele medewerkers van de ZorgVilla begonnen met het organiseren van de campingweek in Tuinesië. De mooie tuin van de ZorgVilla werd omgetoverd met tenten, een vrolijk gekleurd camperbusje en een grote partytent waarin alle activiteiten konden plaatsvinden. De waslijn met kleren werd opgehangen en er werd een zwembadje neergezet waarin eendjes gevist konden worden. Zelfs werd er een campingbaas aangesteld, bewoner Tinus van Veenen hield de regie in handen en zorgde dat de joligheid niet teveel uit de handen liep.

Zoveel mogelijk werd er buiten gekookt en gegeten. Skottelbraais werden verzameld onder de medewerkers en zo konden er door bewoners aardappels op gebakken worden. Er is werkelijk van alles georganiseerd om het campingleven weer eens te voelen. Zo konden bewoners een tocht met een huifkar maken, werd er een zomer bingo georganiseerd, waren de countryzangers Roots&Boots aanwezig en werd de campingweek afgesloten met een gezellige barbecue met familie. 

Afbeelding
Afbeelding