Een aantal gasten van De Zonnebloem tijdens hun bezoek aan Wildlands.
Een aantal gasten van De Zonnebloem tijdens hun bezoek aan Wildlands.

Zonnebloem brengt bezoek aan Wildlands

Algemeen

EMMEN - De Zonnebloem afdeling De Rietlanden heeft onlangs een bezoek aan Wildlands georganiseerd. Dat was mogelijk dankzij de gemeente Emmen, die een financiële bijdrage leverde in het kader van de subsidieregeling ‘Een frisse start na corona’.

De belangstelling voor Wildlands was dermate groot dat er op twee verschillende dagen bezoeken werden georganiseerd. Vooraf werden de deelnemers getrakteerd op een smakelijke lunch. De eerste keer werd deze verzorgd door De Holdert, de tweede keer had Wildlands een mooi plekje voor de speciale gasten uitgezocht in het eigen restaurant. 

Het bezoek aan Wildlands zelf was volgens de organisatie ‘een schot in de roos’. De deelnemers raakten niet uitgesproken over de mooie dierentuin en toonden zich steeds weer verrast. Afgezien van twee kleine buien werkte ook het weer mee. Deelnemers die op een rolstoel zijn aangewezen, konden gewoon mee. Hiervoor was speciaal busvervoer geregeld en Wildlands is uitstekend berekend op rolstoelers. Daarnaast verleenden medewerkers van het park alle hulp die nodig was. 

Beide bezoeken werden in het park afgesloten met een kopje koffie met gebak. Het spreekt voor zicht dat de reacties na afloop zeer enthousiast waren.