Afbeelding

FC Klazienaveen ruim langs HSC

KLAZIENAVEEN - De wedstrijd op sportpark de Planeet in Klazienaveen tussen FC Klazienaveen en HSC uit Hoogezand-Sappemeer is na een 0-1 ruststand in een 5-1 overwinning voor de thuisclub geëindigd.

De wedstrijd was nog maar enkele minuten onderweg toen de mannen van trainer Marc Hegeman door Winston Berndt op een 0-1 achterstand werd gezet. Dat werd uiteindelijk ook de ruststand, maar in het tweede deel van de wedstrijd werd FC Klazienaveen sterker en had in tegenstelling tot een week geleden nu wel Aaron Brinks in de ploeg. Nadat Patrick Bloemberg na iets meer dan een uur spelen de stand gelijk wist te trekken (1-1) was het Roan Bruinsma die zijn ploeg op een 2-1 voorsprong zette. In de laatste twintig minuten van de wedstrijd werd het Aron Brinks Time, want de spits van de Klazienaveners scoorde een zuivere hattrick.  Met zijn drie treffers eindigde deze wedstrijd in een 5-1 overwinning voor de thuisclub. FC Klazienaveen staat met 49 punten op een tweede plaats achter kampioen ZZVV, maar heeft wel al een periodetitel op zak. Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen ZZVV op het programma en de competitie zal een week later worden afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Borger.