Afbeelding

Zevenklapper voor EHS ’85 bij Buinen

BUINEN - EHS ’85 heeft goede zaken gedaan in de bovenste regionen van de vierde klasse D.

De trotse ongeslagen koploper ging op bezoek bij nummer twee Buinen. Het werd maar liefst 0-7. Minstens zo vermeldenswaardig was dat keeper Sem van der Weg geen enkele redding hoefde te doen, want Buinen kreeg geen schot op het doel van EH S’85.

De bezoekers begonnen sterk en lieten duidelijk blijken wie de baas was op het veld. Dit resulteerde in de 20e minuut in de 0-1 van Daniek Camies die met een enorme poeier de keeper van Buinen verraste. EHS ’85 bepaalde het spel maar scoorde voor de thee niet meer. Na rust geen flinke aanvalslust bij Buinen, maar EHS ’85 dat nog meer domineerde dan in de eerste helft, legde Buinen volledig zijn wil op. In de 60e minuut kwam Daniek Camies goed door op links en bediende Jeroen Smit die van dichtbij de 0-2 kon binnenwerken. Vlak daar na stond Richard Fuhler op de goede plek om een afvallende bal binnen te schieten. In de 70e minuut kwam de bal na een weergaloze aanval over rechts met Andrej Kopnic en Mauro Tromp bij spits Camies die met zijn vijfde van het seizoen voor de 0-4 zorgde. Vijf minuten later viel de bal uit een corner voor EHS ’85 bij Richard Fuhler die opnieuw voorgaf op kopspecialist Eberhard en de aanvoerder maakte geen fout: 0-5.

In de slotminuut scoorde Richard Fuhler met een loeihard schot in de onderhoek de 0-6 en Ibrahim Azzouzi, de jeugdspeler die vorige week ook al op het scorebord stond, maakte de laatste goal.