Afbeelding

Sc Angelslo pakt puntje in en tegen Tiendeveen

TIENDEVEEN  - Sc Angelslo heeft zaterdag na een 1-0 ruststand met 2-2 gelijkgespeeld tegen Tiendeveen.

Angelslo begint direct na de aftrap druk te zetten. Na vijf minuten resulteerde dat in een kans met een afstandsschot van Thom de Vries. Na een minuut of tien zakte Angelslo behoorlijk in waardoor Tiendeveen meer aan voetballen toe kwam en een kans kreeg, maar de bal ging rakelings naast. Het werd een wedstrijd op het middenveld met veel balverlies en wat kleine kansjes over en weer. Na een half uur spelen levert een vrije trap van Tiendeveen een kans, maar Angelslo-doelman Jordy Tent redde bekwaam. In de blessuretijd van de eerste helft werd slecht verdedigen van Sc Angelslo bestraft met een treffer van Tiendeveen-spits Dominique Wiffers.

De tweede helft was een kwartiertje onderweg toen Angelslo een vrije trap  kreeg op zo’n 25 meter van het doel. De vrije trap werd op schitterde wijze in de kruising geschoten door Gezim Luli: 1-1. Daarna werd het een rommelig duel met veel fouten van beide kanten en een slecht leidende scheidsrechter Jansen, die ook een duit in het zakje wilde doen door met gele kaarten te strooien.

Na  balverlies op het middenveld hielp Sc Angelslo de thuisclub opnieuw in het zadel met het maken van de 2-1 door opnieuw Wiffers. Nadat Angelslo-trainer Johan Knol enkele spelers had gewisseld, werd er met meer druk naar voren gespeeld. De Emmenaren kregen kansen, maar wisten niet te scoren. Na meerder rare beslissingen door scheidsrechter Jansen kreeg aanvoerder Nino Pitta ook nog zijn tweede gele kaart. In ondertal werd Sc Angelslo alleen maar sterker en ging het op jacht naar de gelijkmaker. Na een fikse overtreding bij de cornervlag op Richandrick Macharius mocht Sc Angelslo een vrije bal nemen terwijl een gele kaart ook zeker op zijn plaats was geweest. De bal werd op maat voorgelegd op Thom de Vries die goed afrondde (2-2).