Afbeelding

Titan ook in Gasselternijveen de sterkste

GASSELTERNIJVEEN  - Koploper Titan heeft zondag de uitwedstrijd in en tegen Gaselternijveen met 1-2 gewonnen.

De Titan-goals werden gemaakt door topscorer Harm Jan Moesker. In de eerste helft was het voetbal aan beide kanten zeer slordig, volgens Titan-trainer Martin Koppenol: ,,Er werd te slap verdedigd en iedereen kwam steeds een stapje te laat. Daardoor wist de thuisclub na een half uurtje op een 1-0 voorsprong te komen. Niet zo verwonderlijk dat deze stand ook bij de rust op het scorebord stond. Wij hebben het in de rust even doorgesproken en met Jos Smit een nieuwe man op 10 gezet. Wij kwamen daarna meer aan voetbal toe en dat leverde ook rendement op.”

De Titan-trainer paste een gouden wissel toe, want met twee assists had Jos Smit een groot aandeel in de doelpunten van Titan. Ma een uur spelen bracht hij de bal in de zestien, waarna Moesker zijn eerste doelpunt kon maken. Twee minuten voor tijd stuurde hij Moesker weer goed weg. De aanvaller kon alleen ten koste van een penalty worden gestopt.. De goalgetter benutte dit buitenkansje zelf.