Afbeelding

SVBO pakt weer de volle buit

Sport

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse D heeft SVBO weer de volle buit gemaakt. Onstwedder Boys werd met 3-2 verslagen.

De mannen van trainer Jan Moes namen na ongeveer 10 minuten de leiding via een treffer van Maarten Wielens en in de 33e minuut wist SVBO via Stan Wolbers de wedstrijd al naar zich toe te trekken: 2-0. Op slag van rust kwam Onstwedder Boys onverwachts toch nog weer terug in de wedstrijd. Door een foutje achterin bij SVBO scoorde Anne Wilzing uit een hoekschop de 2-1.

In de 67e minuut van de wedstrijd moesten de geelzwarten ook toezien hoe Gerko Scheper de 2-2 tegen de touwen knalde. Maar dan heeft SVBO altijd nog Danny Oosterwijk. Na goed voorbereidend werk van Twan Waidijk werd Oosterwijk matchwinner met zijn treffer in de in de 69e minuut.