Afbeelding

WKE ‘16 nog op koers voor kampioenschap

MUSSELKANAAL - In de zondag 2e klasse K is WKE 16 nog volop op koers voor het kampioenschap.

De mannen van trainer Albert Koops wisten de uitwedstrijd in en tegen Musselanaal na een 0-0 stand met 3-1 te winnen. De eerste helft ging de wedstrijd gelijk op, maar na de hervatting was het de thuisclub die na bijna een uur spelen op voorsprong wist te komen via Jordy Oost. WKE kwam daarna wel snel met een antwoord. Wie anders dan Harold Wolters, de topscorer van de zondag 2e klasse K, wist zijn ploeg op gelijke hoogte te zetten.

WKE 16 wist daarna de druk er op te houden en nog geen tien minuten later was het Jan Scholten die de 1-2 maakte.Daarna probeerde Musselkanaal nog wel weer iets aan die achterstand te doen maar het was uiteindelijk weer Harold Wolters die met zijn 21e treffer van dit seizoen WKE ‘16 op een 3-1 voorsprong wist te zetten. Dat werd uiteindelijk ook de eindstand.

Naast concurrent Valthermond won met 3-0 van ASVB en daardoor is het met nog twee wedstrijd nog heel spannend. WKE ‘16 gaat aan de leiding met daarachter Valthermond dat een punt minder heeft. Komende zondag kan WKE 16 kampioen worden als het zelf de thuiswedstrijd tegen Annen wint en Valthermond niet wint van Musselkanaal. In deze klasse won HOVC won zondag met 2-0 van Sellingen. Diep in de tweede helft maakte Richard Wiggers er 1-0 van. In de slotminuut bepaalde een eigen speler van Sellingen de eindstand 2-0.