Afbeelding

EHS ’85 wint ook zesde wedstrijd

EMMERSCHANS - EHS ‘85 heeft in de zondag 4e klasse D zijn zesde overwinning op rij te pakken.

Tegen Buinerveen werd het 5-1. De thuisclub begon voortvarend en na iets meer dan drie minuten stond het 1-0. Ivo Bos kopte een goede corner van Andrej Alilovic tegen de touwen. Na een kwartier werd de marge verdubbeld. Patrick Eberhard stuurde Jeroen Smit diep met een fijne steekbal. Smit maakte geen fout en maakte de 2-0. Echter Buinerveen deed al snel weer iets terug. Een lage corner ging aan meerdere mensen voorbij, behalve aan de aanvoerder van Buinerveen. Hij verzuimde niet en maakte de aansluitingstreffer. In de tweede helft zorgden goals van Mario Tromp, Joey Franke en Atif Azzouzi voor de 5-1 eindstand. Volgende week staat de topper op het programma. Dan gaat EHS ‘85 op bezoek bij de nummer twee Buinen.