Afbeelding

EHS ’85 begint overtuigend aan competitie

EMMERSCHANS – In de zondag 4e klasse D is EH S’85 overtuigend aan de competitie begonnen. Nieuwkomer in de competitie, Protos, werd met 6-0 terug gestuurd naar Steenwijksmoer.

Vanaf het begin was wel duidelijk dat er voor de gasten niets te halen viel. EHS ’85 was heer en meester op eigen veld. Keeper Sem van der Weg kreeg over de volledige 90 minuten slechts enkele eenvoudige vangballetjes te verwerken. Het was Jeroen Smit die de Schanskers op voorsprong zette na een goede individuele actie van Andrej Alilovic over de rechterkant. Smit schoot overtuigend raak bij de eerste paal. En ook in het tweede doelpunt had Smit een groot aandeel. Hij snelde aan de linkerkant richting de goal van Protos en gaf de bal voor. Een verdediger hielp een handje door de bal zelf in de goal te werken. Vlak voor rust werd Daniek Camies vrijgespeeld in het strafschopgebied. Hij krulde de bal met zijn magische linkerbeen in de kruising. EHS ’85 bleef na de pauze aanvallen en Protos kon er niets tegen in brengen. Door doelpunten van Andrej Alilovic, Patrick Eberhard en nogmaals Daniek Camies liep EHS’ 85 eenvoudig uit naar 6-0.