Afbeelding

VV Emmen kan goede serie niet doortrekken

EMMEN – VV Emmen heeft de goede lijn van de afgelopen weken niet door kunnen trekken. Zondagmiddag werd met 1-4 verloren van Be Quick 1887.

Be Quick 1887 staat op de tweede plaats en behoort tot de betere ploegen in deze landelijke hoofdklasse A. Emmen kreeg wel kansen in de eerste helft via onder anderen Sem Nijkamp, maar verzuimde ze goed af te maken.

Het was Be Quick 1887 dat na een half uur spelen op voorsprong kwam via Martijn van Maastrigt. Vlak voor rust had Patrick Eberhard pech door de bal na een voorzet in eigen doel te koppen: 0-2. Nog net voor de thee schoot Henk Teuben de bal van dichtbij tussen de palen en dat betekende een 1-2 ruststand.

Na de rust probeerde VV Emmen het nog wel maar uiteindelijk scoorde Be Quick nog twee keer. De 1-3 kwam van de voet van Geertjan Liewes en even later bepaalde Martijn van Maastrigt na een mooie solo de eindstand op 1-4. Emmen staat door deze nederlaag nu op een 13e plaats met 9 punten uit 10 wedstrijden.