Namens EHS ’85 probeert Glenn Tromp richting het vijandelijke doel te gaan. Ruben Zijnge (11) van Sleen weigert mee te werken. (foto Bennie Wolbers)

EHS ’85 is kansloos tegen Sleen: 2-5

Sport

EMMERSCHANS - EHS ‘85 is zondag op eigen veld onderuit gegaan tegen Sleen. Het werd 2-5. Bij de rust stond het 0-5.

EHS ’85-trainer Henk van Klinken zag zijn ploeg door vier persoonlijke fouten op een 0-4 achterstand komen. De treffers werden gescoord door Jasper Ruinemans, Jordy Darneviel, Jeroen Mens en Marc Dekker. Jasper Ruinemans zorgde met zijn tweede van de middag dat het nog voor rust 0-5 werd.

,,Wij speelden misschien 10 tot 12 minuten goed en kregen ook kansen, maar scoorden niet terwijl het Sleen wel gemakkelijk werd gemaakt. Gewoon afgetroefd in de eerste helft’’, aldus de analyse van Van Klinken, die zijn mannen in de pauze bij de les riep om een totale slachtpartij af te wenden.

Dat was na rust ook op het veld te zien. EHS ‘85 speelde aanvallender en kon via Daniek Camies nog terugkomen tot 2-5. Er was zelfs zicht op nog meer treffers, maar zover kwam het niet doordat rond de zestien de verkeerde keus werd gemaakt.

Sleen beperkte zich het laatste kwartier tot het in stand houden van de ruime voorsprong. Uiteindelijk bleef het 2-5 en daardoor zakt EHS ’85 terug naar een vierde plaats. Komende zondag gaan de Schanskers voor eerherstel in en tegen Buinen.

Na de twee treffers van EHS '85 verdedigde Sleen met bijna alle spelers in de zestien. (foto Bennie Wolbers)