Afbeelding

FC Klazienaveen wint in en tegen Avereest

AVEREEST – FC Klazienaveen heeft zaterdag in en tegen Avereest gewonnen. Na een 0-2 ruststand werd het 0-3.

De bezoekers kregen wel heel snel de wind in de rug toen het binnen een minuut op voorsprong wist te komen. De 0-1 scoorde Jesse Habing die een vrije bal van Dani Slip goed wist af te ronden.

Bij FC Klazienaveen stond daarna achterin als een huis. Trainer Patrick Beek. ,,Wij hebben bijna geen kansen weggegeven, terwijl Avereest vooral de lange bal hanteerde.’’ In de 26e minuut was de wedstrijd eigenlijk al gelopen toen Aaron Brinks een goed opgezette aanval met een doelpunt wist te verzilveren.

Na de thee kreeg FC Klazienaveen de volledige controle over de wedstrijd en mocht Aaron Brinks met zijn tweede treffer de eindstand op 0-3 te bepalen.

Trainer Patrick Beek was na afloop een tevreden man die nog wel enige kanttekeningen plaatste: ,,Het was moeilijk verdedigen op een zeer slecht veld, maar we hebben gezien de kansenverhouding gewoon verdiend gewonnen. Hopelijk kunnen wij die lijn komende zaterdag doortrekken.’’ Klazienaveen speelt dan in Coevorden de derby tegen het op de 13e plaatst staande CSVC.