Jesse Habing weet tussen de Fit Boys-verdedigers Lars de Boer (3) en Mike Jonink (16) de 1-1 binnen te schieten. (foto Bennie Wolbers)

FC Klazienaveen pakt eerste overwinning

KLAZIENAVEEN - FC Klazienaveen heeft zaterdag op eigen veld de eerste seizoenszege geboekt. Fit Boys werd met 3-1 aan de kant gezet.

Vanaf het begin was FC Klazienaveen de betere ploeg, maar men kwam wel op achterstand. In de 12e minuut werd het 0-1 doordat Daniël van der West op links vrij kon opkomen en de mee opgekomen Ivo van Ewijk goed bediende. Hij had de hoek voor het uitzoeken. Enkele minuten stond het weer gelijk. Jesse Habing kreeg de bal net binnen de zestien aangespeeld en schoot de bal uit de draai in het Fit Boys-doel.

In de tweede helft waren de gasten aanvallend minder goed op dreef. In de 64e minuut viel de 2-1. Roan Bruinsma maakte deze treffer. Fit Boys probeerde nog wel de gelijkmaker te forceren, maar in de 88 minuut was het Aaron Brinks, die aan die illusies een einde maakte en de eindstand op 3-1 bepaalde.