Blijdschap bij DZOH na de cheque-uitreiking (foto Jurgen Jacob Lodder).
Blijdschap bij DZOH na de cheque-uitreiking (foto Jurgen Jacob Lodder).

DZOH krijgt 5 mille van VriendenLoterij

Algemeen

EMMEN - DZOH in Emmen heeft deze week een geldbedrag van 5000 euro ontvangen van de VriendenLoterij. De voetbalclub is benoemd tot één van de Clubs van de Week. Het geld zal worden gebruikt om nieuwe faciliteiten voor de jeugd aan te schaffen.

Aaldert Feijen, voorzitter van DZOH: ,,We zijn blij met deze benoeming! Met deze bijdrage kunnen we jeugddoeltjes en ballen voor de jeugd aanschaffen.”

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2022 aanmelden op clubsvandeweek.vriendenloterij.nl.

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een deze organisatie.