Afbeelding

Gratis uitdagende training voor jongeren

Algemeen

EMMEN - Movements, onderdeel van welzijnsorganisatie Sedna in Emmen, organiseert in samenwerking met Leerwerkloket Drenthe vanaf april een gratis training voor jongeren (17 tot en met 27 jaar) die toe zijn aan een volgende stap richting werk of school.

Movements Next Level, geeft jongeren handvatten om vol vertrouwen in het leven te staan en aan de slag te gaan met hun toekomst. In twaalf vrijdagen gaan de jongeren gericht met hun toekomstdoel aan het werk. Onderdeel van het programma is samen sporten, samen lunchen en elke week gaan we aan de slag met een thema. Zoals: doelen stellen, kwaliteiten, solliciteren, leefstijl. Naast de groepsactiviteiten gaan de jongeren elke week in gesprek met hun eigen coach.

Met Movements Next Level kunnen jongeren zelfbewuster worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Ze weten wat ze willen en welke kwaliteiten ze hebben en leren dit te presenteren. Voor veel jongeren blijkt dit dé opstap te zijn naar een passende werkplek of opleiding. Meer informatie is te vinden op www.movements-emmen.nl.