Het is altijd smullen geblazen bij De Visboer in Zwartemeer. Nu zijn vooral de Hoillandse Nieuwe in trek.
Het is altijd smullen geblazen bij De Visboer in Zwartemeer. Nu zijn vooral de Hoillandse Nieuwe in trek.

Hollandse Nieuwe in trek bij De Visboer in Zwartemeer

Algemeen

ZWARTEMEER - Ze zijn er weer, de Hollandse Nieuwe. De Visboer in Zwartemeer kan erover meepraten want het zeebanket vindt bij deze speciaalzaak weer gretig aftrek. De reacties over de smaak zijn zeer positief. 

De lat ligt hoog bij De Visboer. Het is altijd even spannend of de vis op tijd geleverd wordt en of de kwaliteit weer net zo goed is. Wat dit betreft heeft de speciaalzaak in Zwartemeer een stevige reputatie opgebouwd. Inmiddels is duidelijk dat de verwachtingen weer helemaal worden waargemaakt. De klanten die komen proeven genieten volop en komen meestal nog dezelfde dag terug voor meer haring.

Bij De Visboer in Zwartemeer wordt de haring de hele dag door vers gefileerd in de winkel. Het gaat uitsluitend om de allerhoogste kwaliteit vis. Wie nieuwsgierig is geworden, kan komen proeven van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur.

Behalve nieuwe haring is er ook gebakken vis te krijgen. De kibbeling wordt vers gesneden van echte zeevis en daarna direct gebakken. Dat is bijzonder, want steeds vaker wordt voor kibbeling kweekvis met toevoegingen gebruikt. Dit wordt dan kant en klaar aangeleverd. Bij De Visboer is nog sprake van een op en top natuurproduct, bijzonder smaakvol en voedzaam.

De Visboer is gevestigd aan De Erven 12 in Zwartemeer, telefoon 0591 - 613 613. Zie ook visboerzwartemeer.nl.