Afbeelding

Judoka’s Vos goed op dreef op Lentetoernooi in Beilen

Sport

BEILEN - Judovereniging Vos in Emmen heeft zaterdag met veel succes deelgenomen aan het Lentetoernooi van Tachi in Beilen. In totaal werden door Vos-leden achttien prijzen gewonnen. 

Dave van Lier wist een tweede plek in de wacht te slepen bij de senioren. De broers Nick en Jay Langerijs kwamen  in deze leeftijdscategorie eveneens goed voor de dag. Jay legde beslag op het brons en Nick kwam net in punten tekort om op het podium te komen. 

De beginnende judoka’s Eliana Kappers en Sill Arends waren eveneens goed op dreef. Eliana werd eerste, Sill tweede. Ook Sophie Klaver en Klea Cani toonden zich sterk en werden beiden eerste.

Verder waren er eerste prijzen voor Kevin Klaver, Klea Cani, Luca Hemel, Rick Jonker, Bram van der Belt, Sophie Klaver en Eliana Kappers. Tweede plaatsen waren er voor Renzo Schirru, Sill Arends, Kaylee Weerman en Dave van Lier. Derde plaatsen waren er voor Lorena Schrik, Jay langerijs, Lars Oldewening, Denzel Reurink, Jasmijn Wijnands, Giovanni Jagt en Emilio Weerman.