Tijdens de sportieve open dag kan onder andere padel gespeeld worden.
Tijdens de sportieve open dag kan onder andere padel gespeeld worden.

Sportliefhebbers kunnen zondag los op Parc Sandur

Sport

EMMEN - Sport Parc Sandur houdt zondag een sportieve open dag voor iedereen. Er is keuze uit diverse sportieve activiteiten, zowel voor geoefende sporters als nieuwkomers. 

Tijdens deze dynamische dag kan worden deelgenomen aan onder andere padel. Van 10.30 tot 12.00 uur geven ervaren professionals les en leren de deelnemers de fijne kneepjes van deze nog jonge sport die snel populair wordt.

Van 11.00 tot 15.00 uur is er een spinning marathon voor het Jeugd Sport en Cultuur Fonds Drenthe. Voor 12 euro per uur kan iedereen deelnemen aan dit inspirerende evenement. Het volledige bedrag wordt gedoneerd aan het goede doel.

Verder kan van 14.00 tot 16.00 uur worden deelgenomen aan een voetbalclinic. Experts van FC Emmen geven tips en zorgen dat de deelnemers hun voetbalvaardigheden verfijnen. 

Van 13.00 tot 14.00 uur zijn er door eigen instructeurs demonstraties van de groepslessen die op Parc Sandur worden gegeven. 

Voor meer informatie en inschrijvingen kan gemaild worden naar info@levelsemmen.nl of contact opgenomen worden met de receptie op 0591- 66 74 74.