Titan-topscorer Roy Super zet de defensie van Gieten onder druk. Foto: Bennie Wolbers.
Titan-topscorer Roy Super zet de defensie van Gieten onder druk. Foto: Bennie Wolbers.

Titan laat in slotfase winst glippen tegen Gieten (2-2)

Sport

NIEUW-WEERDINGE – Met nog maar enkele minuten te spelen leek Titan zondag de thuiswedstrijd tegen Gieten met 2-1 te gaan winnen, maar dat lukte niet.

De mannen van trainer Henri Goeree begonnen de wedstrijd met veel druk op het doel van Gieten maar de mannen van de Emmer trainer Bas NIbbelke namen na een kwartier de regie meer en meer over. Vooral rechterspits Bas Alting was een ware plaag voor de Titan-verdediging als Gieten de aanvallen over rechts wist op te zetten. Titan wist vooral door goed keeperswerk van Rick Poede de nul te houden.

Poeierde

Tot de 39e minuut toen Bas Alting weer goed werd weggestuurd en hij de bal nu wel langs doelman Poede in het doel poeierde en zijn ploeg op voorsprong wist te zetten: 0-1. Vlak daarop moest Gieten-doelman Michel Goudriaan ook zijn klasse toen om een tegentreffer te voorkomen. Na de ruststand van 0-1 moest Titan vol op de aanval maar voorin wisten onder anderen topscorer Roy Super en Julian Bruining aanvankelijk geen opening te vinden. Toch lukte het Titan om 20 minuten voor tijd op gelijke hoogte te komen via een treffer van Patrick Luiten. Daarna ging de ploeg er gelijk op en er over met  een doelpunt van Roy Super, waarmee Titan met 2-1 plotseling op winst stond. Toch kwam Gieten weer terug en het was Bas Alting de een voorzet prima beoordeelde en met een doorkopbal de 2-2 scoorde. Uiteindelijk werd het misschien gezien de gehele wedstrijd ook wel een terechte eindstand voor beide ploegen.