Afbeelding

FC Emmen gaat weer de straat op

Sport

EMMEN - FC Emmen gaat ook dit jaar weer ‘de straat op’ in de gemeente Emmen. Vanaf woensdag 6 maart gaat de club samen met de gemeente Emmen weer voetbalactiviteiten houden op verschillende locaties.

Tijdens ‘FC Emmen De Straat Op’ kunnen kinderen van de basisscholen in Emmen en in omliggende dorpen samen met een trainer lekker buiten voetballen. De trainingen staan in het teken partijtjes spelen onder elkaar. Het idee is niet alleen om kinderen een leuke tijd te bezorgen, maar ook om in deze tijden zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven in beweging te komen.  De voetbalveldjes staan namelijk bijna letterlijk in ieders achtertuin of bij de voetbalclub in de wijk of buurt.

Het meedoen aan de voetbalactiviteiten is gratis. Aanmelden kan via een formulier op de website van FC Emmen. 

Voor iedere locatie wordt ook een afsluiting georganiseerd in het stadion van FC Emmen. Alle deelnemers van ‘FC Emmen De Straat Op’ zijn dan welkom in stadion De Oude Meerdijk. Tijdens deze dag gaan ze in het stadion voetballen en worden er allerlei side-events georganiseerd. In het aanmeldformulier kan worden aangegeven of iemand er op deze dag bij zal zijn. De exacte tijden van deze dag verschillen per leeftijdsgroep en worden nog bekend gemaakt.

De locaties van ‘FC Emmen De Straat Op’ zijn sportveld OBS Angelslo in Emmen (6, 13 en 20 maart), De Monden aan de Berkenlaan in Emmer-Compascuum (6, 13 en 20 maart), De Kuil aan de Rolderbrink in Bargeres (3, 10 en 17 april) en speelplaats Kleine Rietplas in Emmen (3, 10 en 17 april).