Afbeelding

FC Emmen start met ‘nieuw’ team: oud-FC Emmen

Sport

EMMEN - FC Emmen start binnenkort met een ‘nieuw’ team: oud-FC Emmen. Topscorer aller tijden van de club, Michel van Oostrum, gaat de rest van het huidige seizoen aan de slag met het samenstellen van de ploeg.

Van Oostrum: ,,Ik heb bij de club aangegeven graag iets te willen betekenen. De club heeft op haar beurt uitgesproken en ook al laten zien meer binding te willen creëren met de mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de club. We zijn samen tot de conclusie gekomen dat een elftal met oud-FC Emmen-spelers een mooie eerste stap is.”

Sinds de toetreding van FC Emmen tot het betaalde voetbal in 1985, hebben honderden spelers het Drentse rood-wit gedragen. Het elftal dat door Van Oostrum wordt samengesteld, zal bestaan uit spelers die furore maakten bij FC Emmen in de afgelopen veertig jaar. Spelers die vol overgave voor de club uitkwamen, spelers die op een haar na promotie misten en spelers die prachtige successen met de club vierden.

Oud-FC Emmen zal met name ingezet worden voor wedstrijden in de regio. De selectie zal later dit seizoen bekendgemaakt worden.

Als amateurverenigingen een wedstrijd willen spelen tegen oud-FC Emmen, dan kunnen ze verzoeken mailen naar info@fcemmen.nl.