Afbeelding

FC Klazienaveen wint derby in Coevorden

COEVORDEN – In de zaterdag 3e klasse D heeft FC Klazienaveen met 3-0 van CSVC gewonnen.

De Klazienaveners waren over het geheel genomen de betere ploeg en wisten dat ook in doelpunten uit te drukken. Trainer Marc Hegeman zag zijn mannen na een 0-0 ruststand in de tweede helft afstand nemen van de thuisclub. Roan Bruinsma opende de score en na de 0-1 was het enkele minuten later Julian de Wolde die de wedstrijd met zijn treffer al een beetje in het slot zette: 0-2. Uiteindelijk werd het ook nog 0-3 door het tweede doelpunt van de middag voor Roan Duursma.

Na de 5-1 overwinning op Vitesse ’63 kennen de Klazienaveners een goede start van de competitie. Het staat nu zonder puntverlies op de tweede plaats door een iets minder doelsaldo dan ZZVV.