Afbeelding

NWVV onderuit in Glimmen (2-3)

GLIMMEN - Het naar de 4e klasse D gepromoveerde NWVV is in de openingswedstrijd in en tegen Glimmen tegen een 3-2 nederlaag opgelopen.

De Nieuw-Weerdingers keken al binnen vijf minuten tegen een achterstand aan na een overtreding van doelman Daym Sinot. De toegekende strafschop werd feilloos binnen geschoten. De 1-0 stand bleef tot de rust op het bord staan. ,,In de tweede helft begonnen wij best wel goed’’, zegt trainer Johan Hollen: ,,Wij gingen op jacht om de achterstand weg te werken en kregen direct enkele goede kansen, maar de bal wilde er helaas niet in. Rond 60e en 65e minuut gaven wij eigenlijk de wedstrijd uit handen met twee tegentreffers op rij”.
Met de 3-0 achterstand op het scorebord begon NWVV beter te spelen. Marko Mihalji wist na een uur spelen iets terug te doen en scoorde de 3-1. Valk voor het einde van de reguliere speeltijd was het opnieuw Mihalji die het nog even weer spannend maakte door de aansluitingstreffer te scoren. 2-3, maar daarna was er geen tijd voor NWVV om ook nog voor de 3-3 te gaan.