Afbeelding

Zwartemeerse Boys zonder problemen langs Wijster

WIJSTER - Zwartemeerse Boys heeft zondag de uitwedstrijd tegen Wijster met 1-2 gewonnen.

De mannen van trainer Tjibbe Bruinsma wisten in de laatste vijf wedstrijden maar liefst  twaalf punten bijeen te spelen. De Boys klommen daarmee naar de zesde plaats. De Zwartemeerders waren vooral in de eerste helft de bovenliggende partij en wisten in de 10e minuut door een mooie kopbal van Ian Kieviet verdiend op een 0-1 voorsprong te komen. Zwartemeerse Boys moest zich zelf verwijten dat het pas op slag van rust de stand naar 0-2 tilden door een prima schot van Daimy ten Veld.

In de tweede helft probeerde Wijster de rollen om te draaien. De thuisploeg wist in de 70e minuut de aansluitingstreffer te scoren via Bart Popping. Het werd daardoor toch nog wel even billenknijpen, want na die aansluitingstreffer kwam Wijster nog enkele keren gevaarlijk uit. Gescoord werd er echter niet meer in Wijster.