Afbeelding

DZOH laat opnieuw punten liggen

ASSEN  - Kampioenskandidaat DZOH heeft zaterdag opnieuw punten laten liggen in de strijd om de titel. In Assen werd het 3-3 tegen LTC.

Doordat Gorecht wel zijn wedstrijd tegen SV Oosterwolde met 3-0 wist te winnen heeft deze ploeg zich nu op kop van de ranglijst geplaatst.

LTC kwam halverwege de eerste helft op 1-0 door Imre de Jonge. Na de thee kreeg LTC een goede mogelijkheid om 2-0 te maken, maar het was Daniel Sanafikhah die na iets meer dan een uur de 1-1 wist te scoren. DZOH ging daarna op jacht naar de volle winst, maar die leek naar LTC te gaan. Romano Djaboe zorgde enkele minuten voor tijd met een mooie kopbal voor een 2-1 voorsprong. Het feest bij LTC was nog maar nauwelijks verstomd of de mannen van trainer Bert Doldersum wisten via Tom Bosman in de laatste minuut toch nog een punt mee naar huis te nemen.

Zaterdag is degradatiekandidaat FC Meppel de tegenstander op sportpark Rietlanden.