Afbeelding

SVBC verliest in en tegen Buinerveen

Sport

BUINERVEEN  - SVBC heeft donderdagavond de inhaalwedstrijd in en tegen Buinerveen met 3-1 verloren.

De ploeg uit Barger-Compascuum begon goed aan het duel en was in de eerste helft gelijkwaardig aan de koploper. Bij rust stond het 0-1 door een doelpunt van Davy Geerts.

SVBC begon te slap aan de tweede helft en dat leverde in de 46e minuut de gelijkmaker op via David Karabed. Vier minuten later bracht dezelfde speler de stand op 2-1. De gasten probeerden het daarna nog wel, maar wisten niet meer het niveau van de eerste helft te halen. Buinerveen ging nog wel even door en wist in de 70e minuut via Ate de Vries de 3-1 te scoren. Dat werd ook de eindstand waardoor Buinerveen iets steviger op de eerste plaats staat.