Het prestatief amateurvoetbal in Nederland is tot zeker half januari stilgelegd.

Koploper Bargeres slaat in de tweede helft toe tegen BATO

Sport

WINSCHOTEN - In de zaterdag 5e klasse F heeft koploper Bargeres na een 0-0 ruststand met 0-4 gewonnen van BATO.

Op een bijzonder slecht veld op sportpark Sint Vitusholt in Winschoten gebeurde in de eerste helft niet echt veel. Bargeres had wel de controle ook al wilde trainer Geert Aalderink niet direct spreken van overmacht: ,,Beslist niet, want BATO kreeg ook enkele goede mogelijkheden. Uiteindelijk gebeurde er in de eerste helft niet echt iets waar wij echt bang van moesten worden en stond het na 45 minuten nog steeds 0-0.’’

In de rust wist Geert Aalderink zijn spelers nog wel enkele goede tips mee te geven en dat werd in de tweede helft vertaald in doelpunten. Na een uur spelen was het raak en wist Bargeres de wedstrijd binnen drie minuten naar zijn hand te zetten. Een voorzet werd mede door het slechte veld verkeerd beoordeeld door een verdediger en Patrick Schutrups kon in de 60e minuut de bal binnen tikken. Een minuut later bracht Rob de Graaf de stand op 0-2. Goals van Jordy de Vries en Patrick Schutsrups zorgden voor de 0-4 eindstand.