Voetbal

DZOH slaat aanval van LTC af

Sport

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse heeft DZOH LTC uit Assen met 4-1  verslagen.

De wedstrijd begon voortvarend voor de mannen uit de Rietlanden, want al in de eerste minuut kwam het op voorsprong door een doelpunt van Yorik Zweerink. In de 9e minuut stond het al 2-0 door een treffer van Tim Aasman op aangeven van Joél Zweerink. In de 21e minuut ging eigenlijk al de wedstrijd in het slot. Na een geweldige assist van de volgens trainer Bert Doldersum zeer goed spelende Marc Timmer mocht Yorik Zweerink zijn tweede treffer laten noteren.

Ook in de tweede helft bleef DZOH de bovenliggende partij. Een kwartier voor tijd  was het Aron Timmerman die misschien wel het mooiste doelpunt van de middag maakte door een vrije van een meter of 25 haarzuiver in de kruising te plaatsen (4-0). Daar bleef het bij.