Tim Aasman was weer zeer belangrijk bij DZOH. Foto: Bennie Wolbers.

DZOH weet ook vierde duel te winnen

EMMEN - De voetballers van DZOH uit Emmen hebben zaterdag ook de vierde competitiewedstrijd in een overwinning weten om te zetten. Na een 2-0 ruststand werd sv Oosterwolde met 5-0 verslagen.

DZOH was na een voorzichtig begin in de 20e minuut voor het eerst succesvol. Youri Keen werd in de 20e minuut op rechts werd weggestuurd. Hij zag zijn voorzet bij de tweede paal in het doel verdwijnen. Twee minuten later kon de wedstrijd al een beetje in het slot nadat Tim Aasman met een steekpass vrij voor de doelman werd gezet en geen fout maakte.

Na de thee probeerde Oosterwolde in de eerste minuten nog wel de aansluiting te vinden, maar DZOH nam weer snel de regie over. Het kreeg enkele kansen via onder anderen Tim Aasman, maar moest tot een kwartier voor tijd wachten op de 3-0. Koud in het veld scoorde Joël Zweerink de derde treffer. Vijf minuten later werd het 4-0 door een afstandsschot van Zweerink. Of het nog niet genoeg was zorgde invaller Mark Timmer met een mooie assist dat Tim Aasman met zijn tweede treffer van de middag de eindstand op 5-0 kon bepalen.