Rob de Graaff snelt hier langs zijn tegenstander en kan de 1-0 voor Bargeres binnen tikken.(foto Bennie Wolbers)

Bargeres wint simpel van Damacota

EMMEN - De voetballers van Bargeres hebben zaterdag de thuiswedstrijd tegen Damacota uit Nieuwe Pekela met 6-1 gewonnen.

Bargeres kende even een moeilijk begin, maar na een kwartiertje stelden de roodhemden orde op zaken. Rob de Graaff maakte de 1-0 en vijf minuten later stond het al 2-0 door Casper Dorgelo. Aanval na aanval volgde en na een half uur stond het 3-0 door Coen Tent. Een misverstandje tussen de doelman en de centrale verdediger gaf Damacota de mogelijkheid om tegen te scoren (3-1). Op slag van rust vergrootte Casper Dorgelo de marge. Hij bepaalde de ruststand op 4-1.

Ook in de tweede helft bleef Bargeres de bovenliggende partij en rond het uur spelen zorgden Coen Tent en Casper Dorgelo voor de 6-1 eindstand. Trainer Geert Aalderink was tevreden. ,,Wij zijn eigenlijk geen moment in problemen geweest. Belangrijk is dat wij meerdere spelers hebben die ook makkelijk kunnen scoren. Ik heb mooie aanvallen gezien met goed voetbal. Na de 5-1 was de scherpte een beetje weg, maar met twee overwinningen op rij ben ik in ieder geval tevreden.’’